OM AWE DESIGNS

HVORFOR OSS?

Awe Designs ble i 2017 opprettet for å styrke samholdet og internkultur i bedrifter, foreninger og det offentlige.

Vi løser oppdrag på vegne av våre kunder, som ønsker sin logo gravert, støpt eller tilpasset eget design på produkter. Siden 2017 har vi laget halskjeder for Norges største artister, pins til foreninger, ringer til bedrifter og det offentlige.​

Vi er stolte av å samarbeide med norske gullsmeder som er medlem av den norske gullsmed foreningen.

Vi strekker oss lenger fordi vi kan. I krisen med covid-19 viruset var vi behjelpelig ved å skaffe kirurgiske munnbind til de som trengte det. Vi har et internasjonalt samarbeid med utallige leverandører, så vi kunne ekspandere virksomheten ved å importere fra profesjonelle leverandør-partnere vi har samarbeidet med i over 3 år. 

 

Kvalitet på alle våre produkter

Alle våre produkter går gjennom strenge krav og kvalitetssjekket før de når ut til våre kunder. Alle våre produkter er stemplet ansvarsmerke of følger EU Standard iht. Norsk lov.

HVORFOR OSS?

Evnen til å være et steg foran

Ved å være på tå hev i bransjen, kan vi ta i bruk nye metoder, programmer og kan følge opp våre kunder. Et brennende engasjement får oss til å levere og lese om bransjen.

Kunnskapet som dekker dine behov

Vi har kunnskapen og de riktige leverandører for å utføre oppdrag for våre kunder. Med erfaring og de verktøyene man trenger, har vi mulighet for å dekke dine behov

TEAM

_67A3672-Edit-2_edited.jpg

Dennis L Hagstrøm

Key Account Manager

Ledig Stilling

Salgsansvarlig for b2b

Vil du vite mer om stillingen? Send mail med spørsmål til: Sales@awedesigns.no

  • LinkedIn - White Circle

Følg oss på LinkedIn

© 2020 by Awe As / 918 780 068 / Kongens Gate 22, Oslo / Sales@awedesigns.no