• Dr. Designs

Gaver for nye ansatte

Det er mennesker som er organisasjonens største ressurs. Så sørg for at nye ansatte føler seg verdsatt fra det øyeblikket de er enige om å bli med i selskapet. I tillegg til å sørge for en varm og god atmosfære, er det noen ingenting som blir mer verdsatt enn en gjennomtenkte måter å velkommen en nykommer enn via en velvalgt gave med et håndskrevet notat.


Den første uken på en helt ny arbeidsplass er avgjørende for både en ny ansatt og selskapet de har sluttet seg til.

Den første uken på en helt ny arbeidsplass er avgjørende for både en ny ansatt og selskapet de har sluttet seg til. For den nervøse ferskingen blir kan det være litt skummelt å bli kjent med en ukjent kultur og nye kolleger. For arbeidsgiveren kan den nye ansatte være en nøkkelposisjon, en på lager eller medarbeider med enkle oppgaver. Uansett omstendighetene vil begge parter være ivrige etter å gi et godt inntrykk.


Start med å ønske den nye velkommen fra dag 1.

Vær oppmerksom på at dette kan være den første opplevelse av byen, eller et skritt opp til en mer krevende rolle, eller til og med en karriereendring for den nye ansatte. Opprett kontakt før startdato ved hjelp av en varm formulert epost som gir nyttig informasjon som bakgrunns visning, et kart over byen, eller gode tips til restauranter, opplevelser etc. .God integrering i en bedrift bidrar til langvarig oppbevaring av ansatte, slik at nye ansatte er en del av teamet helt fra starten. Dette ble bekreftet av 2013-studien av Aberdeen-gruppen som viste hvordan selskaper med et engasjerende onboarding-program beholdt 91% av deres førsteårige arbeidere.Premium gaver sier mye om bedriftens kultur, kjerneverdier og at selskapet går langt for å hjelpe nye medarbeidere til å føle at de har tatt den riktige beslutningen vice verca.


Gjør det personlig

I en hvilken som helst bedrift, stor eller liten, krever nyansettelser en viss grad av papirarbeid og tunge økter - dette gjør den personlige kontakten enda viktigere, så vis dem takknemlighet fra deres første dag. Når du legger et håndskrevet notat på en ny kollega, sender du et øyeblikkelig signal om at dette er et sted hvor ansatte er verdsatt. Det moderne arbeidsmiljøet er preget av skjermer og tastaturer, slik at det blir mer menneskelig ved å sette sammen en "Nyansatt-pakke" som inneholder gjennomtenkte nødvendigheter, og inkluderer estetiske unisex gaver med et snev av kostbarhet, som en elegant mansjettknapp og en custom sølv eller gullpinn. Premium gaver sier mye om bedriftens kultur, kjerneverdier og at selskapet går langt for å hjelpe nye medarbeidere til å føle at de har tatt den riktige beslutningen.
24 views
  • LinkedIn - White Circle

Følg oss på LinkedIn

© 2020 by Awe As / 918 780 068 / Kongens Gate 22, Oslo / Sales@awedesigns.no