• Dr. Designs

Styrk teamet ditt med anerkjennelse

Updated: Mar 19, 2019


Ledere er ikke alltid tilstedet. De kan ikke alltid se hva hver enkelt ansatte oppnår på jobben. Ofte er det medarbeiderne som ser sine kollegaer oppnå gode resultater. For eksempel kan en ansatt legge merke til en situasjon der en kollega jobbet overtid for å få oppgaven ferdig. Det kan også være at en medarbeider tar på seg ekstra oppgaver uten å skryte av det. Dette er anerkjennelsesverdige øyeblikk som ikke bør gå usett.


Sliten ansatt på jobb, etter en lang arbeidsdag

Programmer for anerkjennelse

Awe Designs kan sette opp egne programmer for hver avdeling. Dette vil hjelpe din bedrfit til å fremme en følelse av felleskkap og samarbeid. Når den ansatte er i stand til å gjennkjenne hverandre for en god jobb, kan det gi en stor virkning.Eksempel

Du som leder bør innhente slik informasjon fra dine medarbeidere. Implementer en månedlig innhenting av slik informasjon. Hvem har gjort hva? Hvem har gjort det lille ekstra? Hvem fortjener anerkjennelse? Hun ene som solgte mest denne måneden, han som alltid er blid, hun som alltid hjelper sine medarbeidere. De fortjener å bli sett.


"Når folk blir anerkjent for sin innsats, blir de inspirert til å oppnå mer og større ting"
  • LinkedIn - White Circle

Følg oss på LinkedIn

© 2020 by Awe As / 918 780 068 / Kongens Gate 22, Oslo / Sales@awedesigns.no